Edit product
$0+

Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plaatsen en Levensverhalen

Het boek Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plaatsen en Levensverhalen, geschreven door Kenneth Roy Donk, omvat vele verhalen over personen, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van Suriname in het algemeen en in die van Nickerie in het bijzonder. Er zijn verhalen waarvan sommige hun wortel hebben in de plantagegeschiedenis, terwijl andere de immigratie geschiedenis op het persoonlijk vlak doen herleven. Weer andere belichten de gezondheidszorg, de landbouw, het onderwijs, vanuit een historisch perspectief. Dan ook de familieverhalen die tot diep in de ziel kunnen doordringen, emoties kunnen opwekken, wanneer die gelezen worden. Met dit werk zijn levensverhalen vastgelegd, die anders verloren zouden gaan.


Gratis Download

De standaard versie van dit boek kan GRATIS gedownload worden door $0 in te vullen bij de prijs. U kunt een hoger bedrag invullen als donatie om een bijdrage te leveren aan toekomstige publicaties. Indien u op andere manier zou wilen doneren, dan kunt u contact maken via http://www.kennethdonk.com/contact/.


Andere Betaalopties

Kunt u niet betalen voor de High Definition versie via Gumroad? Maak dan contact voor overige betaalopties via http://www.kennethdonk.com/contact/.


4 ratings

  • "Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plaatsen en Levensverhalen" by Kenneth R. Donk.

Checkout

Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plaatsen en Levensverhalen

Enter your info to complete your purchase of Standaard

Give as a gift

Card

or pay with
pp paypal