Edit product
$0+

Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plantages en Architectuur

Het boek Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plantages en Architectuur, verschenen van de hand van Kenneth Roy Donk, is een verzamelwerk van artikelen die in de loop van enkele jaren, door hem zijn geschreven. Hij is geboren te Paramaribo, Suriname op 12 juli 1953, maar woont al 45 jaar in Nickerie, waar hij zich op velerlei gebied heeft ingezet. De artikelen, gebundeld in dit boek, zij o.a. verschenen in Paramaribo Post, Times of Suriname, SLM Magazine en de Ware Tijd. Zij vloeien voort uit de passie die de schrijver heeft voor vooral de plantagegeschiedenis, die te beschrijven en samen met gebeurtenissen die daarvoor in aanmerking komen vast te leggen. Zijn werk werd bekroond, toen hij in 2007 de Dadien-Bhailal Award ontving uit handen van de Stichting Vrienden van Nickerie gevestigd in Nederland.


Gratis Download

De standaard versie van dit boek kan GRATIS gedownload worden door $0 in te vullen bij de prijs. U kunt een hoger bedrag invullen als donatie om een bijdrage te leveren aan toekomstige publicaties. Indien u op andere manier zou wilen doneren, dan kunt u contact maken via http://www.kennethdonk.com/contact/.


Andere Betaalopties

Kunt u niet betalen voor de High Definition versie via Gumroad? Maak dan contact voor overige betaalopties via http://www.kennethdonk.com/contact/.


5 ratings

  • "Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plantages en Architectuur" by Kenneth R. Donk.

Checkout

Geselecteerde Artikelen — Surinaamse Historie, Plantages en Architectuur

Enter your info to complete your purchase of Standaard

Give as a gift

Card

or pay with
pp paypal